Was lekker op dreef

Goede avond allemaal,
Vandaag 15-09-2018 was het een lekker leesdagje. Terwijl mijn vader bezig was om de tafel te verven, was ik lekker aan het lezen. Ben verder gegaan en heb datzelfde boek uitgelezen. Daarna weer een nieuwe gepakt en ook dat boek uitgelezen. Ik was lekker op dreef vandaag.

De boeken van 15-09-2018:
(Verder gegaan) 117 blz gelezen uit het boek Zoop, Bastiaan is verliefd van Johan Nijenhuis, Anya Koek en Ed van Eeden  (uitgelezen.)
(Begonnen) 128 blz gelezen uit het boek Zoop, Elise is een heks van Johan Nijenhuis, Anya Koek en Ed van Eeden (uitgelezen.)

Dat brengt mij op 245 blz voor vandaag. Van de boeken Mike's geheim (het Zoop boek dat ik gister had uitgelezen) en Bastiaan is verliefd heb ik een recensie geschreven.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Was lekker op dreef

Gesponsorde boeken