Was weg, ben nu weer terug

Goede avond allemaal,
Vandaag 09-12-2018 laat ik weer even van me horen. Een paar dagen (volgens mij een week) was er geen dagelijkse update van mij. Waarom? Eigenlijk was er geen rede, ik heb gewoon niet geschreven (maakt niet uit, heb toch geen boek gelezen of iets anders dat ik kon melden.) Ik wens ook nog aan iedereen een fijn Sinterklaasfeest (beter laat dan nooit.) Ookal ben ik 23 jaar oud ik hou nog steeds van het Sinterklaasfeest. Zet al jarenlang m'n schoen niet meer, maar om 1 of andere rede gaven m'n ouders me toch een paar presentjes (heel erg bedankt Goedheiligman!)

Sinterklaashaul:
Een lichtgrijze onesie.
The baby thief van Barbara Bisantz Raymond.
Battle hymn of the tiger mother van Amy Chua.

Had weer een nieuwe onesie nodig, want m'n oude was kapot gegaan (dank je wel Papa!) De 2 boeken die ik heb gekregen zou ik zelf nooit uitkiezen, maar m'n ouders hebben een soort van gave dat ze altijd een boek weten te vinden/kiezen die ik goed/leuk vind (dank je wel Mam!) Weet nog niet of ik recensies van deze boeken ga schrijven, dat zie ik dan wel.

Tv-serie van 09-12-2018:
Episode 10 t/m 12 van American Horror Story Asylum.

Nog 1 episode van AHS Asylum en dan heb ik dat seizoen ook weer gezien. Daarna ga ik gelijk verder met Coven. Net als met Murder House heb ik Coven al gezien, maar ik ga hem opnieuw kijken (wil m'n geheugen een beetje opfrissen.)

De boeken van 09-12-2018:
(Begonnen)  My boyfriend is a vampire volume 13 & 14 van Yu-Rang Han  (uitgelezen.)
(Verder gegaan) 100 blz gelezen uit het boek Wendy van Karen Wallace en ben daarmee nu op blz 160.

Na een paar dagen niet te hebben gelezen, heb ik toch nog wat voor elkaar gekregen vandaag wat betreft lezen. Heb een mangaboek (en daarmee ook de serie) uitgelezen en ben nog verder gegaan in een ander boek. Van het mangaboek My boyfriend is a vampire volume 13 & 14 van Yu-Rang Han komt geen recensie.

Fijne avond allemaal,

Cheen


Reacties op: Was weg, ben nu weer terug

Gesponsorde boeken