Wat een drukke dag!

Goede avond allemaal,
Vandaag 17-11-2018 was het een drukke dag voor mij. Sinterklaas kwam aan met zijn boot in mijn dorp, Sinterklaasfeest/bijeenkomst op het plein enz. (ben er niet naar gegaan, maar vond het leuk om te vermelden.) Gisteren was er geen blog zoals verwacht, want de 152 uur livestream van Adrive begon gisteren (en ben er vandaag ook weer lekker van aan het genieten) en moest allemaal dingen klaarzetten voor vandaag. Want vandaag ging ik naar het Boekenfestijn. Ik heb weer een heleboel leuk boeken gevonden (heb zelfs korting gekregen d.m.v. een coupon en een kortingsactie.) Ook weer een hoop meegemaakt vandaag: langzame mensen die niet doorlopen, kinderen die gillen en heen en weer rennen, was op een gegeven moment de mensen die met me mee waren gegaan kwijt (was in m'n eigen wereldje, haha), heb nu last van m'n nek en rug van het vele naar boeken zoeken. Kortom ik heb een leuke dag gehad, maar ik ben gebroken! Ik kan het nog steeds niet geloven dat je zoveel boeken kan kopen met zo weinig geld. En als je zoveel boeken hebt bemachtigd, moet je natuurlijk ook een boekhaul doen.

Boekhaul van 17-11-2018:
My boyfriend is a vampire volume 5 t/m 14 van Yu-Rang Han (mangas)
The reformed van Christopher Hart (manga)
Lizzie Newton volume 2 van Hey-Jin Jeon (manga)
Morga deel 1 en 2 van Moony Witcher
Reckless deel 1 en 2 van Cornelia Funke
Wij waren hier van Karen Thompson Walker
Dieper dan de doden van Tami Hoag
Wendy van Karen Wallace
The perfect princess van E.D. Baker
De golem en de djinn van Helene Wecker
Een ander leven van Per Olov Enquist
De uittocht de muzikanten van Per Olov Enquist
De kleine prins en de planeet van de vuurvogel (stripversie)

Ik weet nog niet van welke boeken ik een recensie ga schrijven, maar kan niet wachten met beginnen met lezen (alsof we nog geen stapel boeken in huis hadden om te lezen, hihi.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Wat een drukke dag!

Gesponsorde boeken