Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Wat een ISBN nummer al niet doet

Het is iedere keer weer een mijlpaal, de titel bekend is, we het eens zijn over de cover en dat de uitgever mij een mail stuurt met het nieuwe ISBN nummer! Bijzonder toch? Voor mij in ieder geval wel. Zo langzamerhand krijg ik de smaak te pakken, het eerste boek over remigreren nog wat voorzichtig en enigzins twijfelachtig. Maar bij mijn eerste roman (De stilte van het water) ging het als vanzelf. Misschien kwam dit ook wel vanwege het feit dat ik kon putten uit mijn eigen ervaringen, herinneringen en emoties. Want daardoor ben ik dat manuscript ooit begonnen, het van mij afschrijven van indrukwekkende - en soms schokkende - gebeurtenissen. Vaak zijn dat ook lastige onderwerpen om over te schrijven, en zit niet iedere lezer hierop te wachten. Maar gelukkig heb ik de luxe dát ik hierover kan schrijven!

Trots was ik natuurlijk op het moment dan ik de Engelse vertaling (Calm Waters) onder ogen kreeg. Anderen hadden zoveel vertrouwen in mij als auteur maar zeker ook in het verhaal dat ik hiermee wil vertellen, dat ik mij geen zorgen hoefde te maken over de vertaling en de kosten hiervan.
En nu dan een nieuw boek, weer gebasseerd op waargebeurde feiten, eigen ervaringen en voor sommige zullen dit wederom schokkende momenten opleveren. Ik kan haast niet wachten om de complete omslag te laten zien, en natuurlijk zal ik dat zo snel mogelijk doen.
Binnenkort meer over de thema's en de setting, tot snel!

8bdcb933233088d9cf90cbc995a41ac9.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Wat een ISBN nummer al niet doet