Blogpost: Cheen

Wat is er gebeurd in juli?

Goede avond allemaal,
Vandaag 31-07-2019 laat ik weer even van me horen. Het is ongeveer een maand geleden sinds mijn laatse blog i.v.m. mijn studie. Doe het namelijk even rustig aan met lezen en besteedt al mijn tijd en aandacht aan m'n opleiding. Deze maand heb ik flink gestudeerd voor m'n examen klinische psychologie die op 02-08-2019 zal plaats vinden. Ben in het weekend van plan om mezelf te belonen met wat kringloopwinkels af te struinen, boeken te bestellen en een paar boeken te lezen.
Zal kort vertellen wat er nog meer gebeurd is deze maand: Met Djomie (de hond) gaat het goed en heb z'n vacht lekker zomers geknipt, ben erachter gekomen dat de boekhandel Vingerling gaat sluiten, heb de trailer van seizoen 10 van The Walking Dead gezien en had een fangirl momentje, heb peentjes gezweet met dit duivelse warme weer (hallelujah voor de ventilator, ijs en de douche), m'n boekenlijst (worddocument) bijgehouden en aangepast, en nog een hoop andere kleine dingetjes.
Ik eindig deze blog met de Bookazines die ik heb aangeschaft deze maand en welke studieboeken ik deze maand gelezen heb.

Bookhaul:
Echte liefde vind je in de boekhandel van Veronica Henry,
Parnassia van Josha Zwaan,
Chateau Zen van Maartje Fleur.

Boeken gelezen in juli 2019:
Eerste hulp bij... van Willem de Jong,
Basisboek enqueteren van Ben Baarda,
RET-jezelf van Jan Verhulst.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Wat is er gebeurd in juli?