Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Wat stop ik in die goodiebag?

Het boek is af, maar dan begint "dat andere deel" van het schrijven: lezers vinden! Lezers vangen! Mensen interesseren voor je boek! Maar hoe doe je dat? 

Dat is nou een vraag die ik mezelf vaak stel. Er zijn miljoenen boeken en er zijn ook heel veel boeken in mijn genre (high-fantasy). Als mijn boek op 19 juli in de verkoop gaat, wil ik mensen iets bijzonders geven. Een extraatje als ze het boek kopen. 

Ik dook dus de give-away-wereld in.

Wat kan ik allemaal weggeven bij een boek? Natuurlijk, een gevulde goodiebag! Er borrelden leuke ideeën bij me op. En laat ik ook de tassen zélf niet vergeten - want als je alleen weggevertjes hebt, ben je er nog niet - die moeten ook ergens in worden gestopt uiteraard, zodat mensen het boek én de presentjes mee kunnen nemen ;) 

Wat is jouw ultieme mini-cadeautje als je een boek koopt? Is dat toch een boekenlegger, een kaart, of juist zo'n lekkere handige tas? 

Ik doe mijn best om lezers méér te geven dan alleen een boek. Ga je mijn debuutroman lezen, dan reis je mee naar een andere wereld met dingen die anders zijn, maar toch vertrouwd. Dat gevoel wil ik graag uitdragen als je mijn boek koopt. 

Sowieso hebben we al héle mooie boekenleggers en kaarten. Tot 10 juli kun je het boek nog voorbestellen. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je geen verzendkosten betaalt (of 3 euro als je in België woont) en dat is toch ook lekker hoor ;) En dan heb je 'm op 19 juli meteen in huis! Ben je nieuwsgierig naar mijn debuutroman en wil je eens kijken waar het over gaat en/of voorbestellen, kijk dan eens hier: Flaptekst Oragayn (en voorbestellen)

Of je leest gewoon lekker het e-book. Daar krijg je geen weggevertjes bij, want boekenleggers passen niet door de wifi-verbinding ;) Het e-book is zelfs via Kobo Plus te lezen! Top toch :D 

Maar wat komt er straks nu nog meer in die goodiebag?
Ja, dát houd ik natuurlijk nog even geheim ... ;) Er komt in elk geval iets bij wat helemaal in de sfeer van het verhaal past.

Een goed boek lees je immers niet alleen: een goed boek beleef je.

En ik hoop dat je dat ook ervaart als je Oragayn leest ... ac641b106ecae571a30d5452375f21ea.jpgef3040ee0c78028c4c9bbe5b97a72e0c.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Wat stop ik in die goodiebag?

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken