Petra Spark Auteur

Blogpost: Petra Spark

WAT ZAT ER IN MIJN BRIEVENBUS?

ed22a5eb7f12aa7c9d2fa2193f7fcd3c.jpgNeen, niet wat je denkt… De krant waarin dit artikel verscheen zat vanochtend nog steeds niet in de brievenbus. Humeurig stapte ik in mijn wagen. Na tien minuten rijden op weg naar het werk, besefte ik dat ik mijn toegangsbadge tot de parking op kantoor thuis had laten liggen. Omkeren? Niet veel zin in. Het alternatief? Niet in de ondergrondse parking parkeren, de lift niet kunnen gebruiken, geen toegang hebben tot het kantoorgebouw en niet kunnen printen. Not an option dus. Er zat maar één ding op: mijn dierbare Fiat 600 een U-turn laten maken. Snelsnel naar huis gereden. Snelsnel de motor van de wagen laten draaien op de inrit van de winkel aan de overkant. Snelsnel naar binnen, mijn badge van de salontafel grissen en opnieuw naar buiten! Intussen was de straat in beide richtingen geblokkeerd door een vuilniskar. De vuilnisman stond geduldig te wachten naast mijn auto omdat ik diegene was die de inrit blokkeerde. Dus het wordt één van dié dagen… dacht ik. Ik verontschuldigde me uitgebreid en wenste dat het al avond was. Maar… En zo gaat dat dan met die dingen… Wanneer ik na het werk de brievenbus openmaakte, vond ik nog steeds niet de krant waar ik op wachtte. Wat ik wel vond was een brief. De dienst Cultuur en Evenementen van Stad Vilvoorde informeerde me dat ze me wilden steunen bij de promotie van mijn boek. Er komt een artikel in de stadskrant en er zullen evenementen worden georganiseerd in samenwerking met de bibliotheek. Bovendien neemt de Schepen van Cultuur het woord tijdens mijn boekpresentatie. Fijn, dus ik ben er toch nog in geslaagd de negatieve vibes van vanochtend een schop tegen hun achterste te geven, dacht ik. Fluitend (of toch een poging tot…) opende ik Twitter en merkte dat ik was getagd in een tweet op het Nederlandse twitterkanaal van ‘Nieuwe boeken’. Ze kondigden de komst van ‘Eén kans op zes’ aan.En nu begin ik heel erg benieuwd te worden. Want als die positieve evolutie zich verderzet… Wat voor leuks over ‘Eén kans op zes’ vind ik dan straks terug op Instagram? Of op Facebook? Of vanavond… op televisie…? 800px-Smiley.svg.png


Lees verder op mijn site

Reacties op: WAT ZAT ER IN MIJN BRIEVENBUS?

Gesponsorde boeken