Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Watch me go!

Tijd voor een korte update, want er is weer van alles te melden.
 
Allereerst gaat het voorspoedig met mijn komende boek. Het herschrijven is alweer bijna gedaan en dat betekent dat ik nu serieus op zoek kan naar een of meer ervaren en vooral gedegen redacteuren die met de stofkam door mijn manuscript gaan en me wijzen of elke schrijf-, stijl-, of grammaticafout. Eén redacteur heb ik al en ik wil de groep zeker niet te groot maken, maar er is nog plaats voor één of twee collega-redacteuren. Interesse? Laat het me weten! En als het redactiewerk achter de rug is, komen het artwork voor de omslag en de drukker zo zoetjesaan in beeld. Geloof me, beste lezers, fans en andere geïnteresseerden: de publicatiedatum van 1 oktober 2019 ga ik halen! 

Verder ben ik ook druk doende met mijn vocale uitspatting, om het zo maar eens te omschrijven. Ik heb jullie ooit beloofd dat ik mijn boeklancering luister ga bijzetten met een stuk eigen muziek en die belofte staat nog steeds. Inmiddels heb ik een principe-samenwerking met iemand die voor mij de muziek componeert en produceert en ben ik zelf zowaar bezig met het schrijven van songteksten. Het is echt een vak apart kan ik je vertellen, en ik sluit externe hulp dus ook zeker niet uit, maar ik vond dat ik het ook best zelf eens kon proberen. Indachtig Pipi Langkous: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan...
En als afsluitend nieuwtje kan ik melden dat ik ook sleutel aan een geheel nieuwe website om mezelf en mijn werk te promoten. Als de site in de lucht is, laat ik het jullie weten.

Wie dacht dat ik stil zou zitten deze zomer, heeft zich dus deerlijk vergist :).

Reacties op: Watch me go!

Gesponsorde boeken