Yvonne Franssen Auteur

Blogpost: Yvonne Franssen

“Wauw! Wat zit dit verhaal meesterlijk in elkaar.”

Het waren hectische weken, de afgelopen weken. Het manuscript van Kamer 305 reisde via redacteur, uitgever, corrector en vormgever naar een eindresultaat en kwam daarbij tussendoor telkens even langs mij ter controle. Het verhaal werd geoptimaliseerd, kleine foutjes werden verbeterd, totdat ten slotte het boek naar de drukker kon. 

Intussen waren er wel al een aantal ongecorrigeerde leesexemplaren naar diverse recensenten gestuurd, dus terwijl wij nog hard aan het werk waren werd Kamer 305 elders al daadwerkelijk gelezen. En dat is telkens opnieuw toch weer heel erg spannend. Ik ben een jaar lang intensief bezig geweest met Kamer 305. Niet alleen met het schrijven zelf, maar ook al met de promotie van het boek.Nog maar een jaar geleden verscheen Schaduwen, dat zeer positief en enthousiast ontvangen werd. Met Kamer 305 op komst waren de verwachtingen dus hooggespannen.  


Gisteren, 7 september 2019,  enkele dagen eerder dan gepland, was Kamer 305 een feit. Vanaf gisteren is het boek overal verkrijgbaar. Logisch dus dat ik om 8 uur ’s ochtends met champagne in bed zat om dit fijne nieuws aan te kondigen.  

Luttele uren later trok ik jubelend een volgend flesje champagne open: her en der op social media meldden de recensenten zich. Weliswaar nog niet met een volledig uitgewerkte recensie, maar de enthousiaste uitroepen waren niet van de lucht. Eentje heb ik als titel boven deze blog gezet. Daar wil ik verder helemaal niets aan toevoegen.   


3c331a5c7152e56815424e5129be864f.jpg

Reacties op: “Wauw! Wat zit dit verhaal meesterlijk in elkaar.”

Gesponsorde boeken