We houden het kort vandaag

Goede avond allemaal,
Vandaag 06-01-2019 was het niet zo'n interessante dag. Heb alleen maar achter de laptop gehangen en gelezen (het is zondag, laat me.) Niet echt iets om te melden, alleen maar wat ik heb gelezen vandaag (we houden het kort vandaag.)

De boeken van 06-01-2019:
(Verder gegaan) 15 blz gelezen uit het boek Dieper dan de doden van Tami Hoag en ben daarmee nu op blz 405.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 130.

Hebban Reading Challenge 2019:
(Verder gegaan) 133 blz gelezen uit het boek Gaten van Louis Sachar  (uitgelezen.)

Het was niet de bedoeling om Gaten vandaag uit te lezen, maar het is gebeurd. Het eerste boek van mijn reading challenge heb ik uitgelezen en kan daarmee een categorie van m'n checklist afvinken (oktober: Lees een boek dat is of wordt verfilmd.) Ik ben al bezig met het schrijven van een recensie (die komt morgen denk ik op mijn pagina.) Weet nog niet of ik meteen doorga met het volgende boek voor mijn challenge of dat ik pas in februari weer een categorie uitkies (zie nog wel.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: We houden het kort vandaag

Gesponsorde boeken