Weer een boek afvinken

23-02-2019 1 reactie
Goede avond allemaal,
Vandaag 23-02-2019 was het een lekker rustig zaterdagje. Ik hou er enorm van als mijn weekenden lekker rustig zijn, kan ik weer opladen. Allemaal dingetjes voor mezelf gedaan, gelezen en een recensie geschreven. Gisteren was er geen blog, ik had er eventjes geen zin in en er was toch weinig te vertellen (Vermeld het nu nog even snel.)

Het boek van 22-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en was daarmee op blz 850.

Film van 23-02-2019:
Charming.

De film was 1 grote mengelmoes aan sprookjes en vol humor, heb ervan genoten.

Het boek van 23-02-2019:

(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 900.

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan weer een boek afvinken van de lijst. De categorie April: Lees eens wat anders kan ik nu doorstrepen. Van het e-book Catwoman: Soulstealer heb ik een recensie geschreven en die kan je vinden op m'n pagina. Zag trouwens ook dat er XXl categorieën bij zijn gekomen. De eerste 12 zijn mijn hoofdprioriteit, als ik die heb gehad kijk ik naar de rest. Ga gelijk door met de volgende categorie Februari: Lees een populair leesclubboek. Ik heb hiervoor Koninginnen van Kendare Blake gekozen. Eigenlijk staat deel 2 van de serie tussen de leesclubboeken, maar heb deel 1 nog niet gelezen. Dus deel 1 neemt de plek van deel 2 over voor deze categorie (hoop dat ik het goed heb uitgelegd.)

(Verder gegaan) 46 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas (uitgelezen.)
(Begonnen) 20 blz gelezen uit het e-book Koninginnen van Kendare Blake.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer een boek afvinken

Gesponsorde boeken