Weer een boek uit

Goede avond allemaal,
Vandaag 13-05-2019 was het een rustige dag waarin ik lekker alle dagelijkse dingetjes heb kunnen doen. M'n vader regelde nog wat laatste dingetjes voor z'n driedaagse vergadering, m'n moeder deed haar eigen ding en de hond maakt het goed. Zelf heb ik vandaag nagedacht over een bepaalde kwestie die een beetje verandering in mijn leven gaat geven, misschien krijg je daar binnenkort wel wat meer van te horen. Maar even terug naar de boeken, ben met een aantal verder gegaan en heb er eentje uitgelezen.

De privéboeken van 13-05-2019:
(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 380.
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het boek De zondares van Tess Gerritsen en ben daarmee nu op blz 220.

Mijn Reading Challenge 2019:
De categorie XXL challenge: Lees een boek met een oranje cover of met ’’oranje’’ in de titel kan ik afvinken en heb een recensie geschreven van het boek Ik doe niet meer mee. Weet nog niet wat de volgende categorie gaat worden, kijk morgen wel even.

(Verder gegaan) 52 blz gelezen uit het boek Ik doe niet meer mee van Jacques Vriens (uitgelezen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen 

Reacties op: Weer een boek uit

Gesponsorde boeken