Weer een categorie afvinken

Goede avond allemaal,
Vandaag 20-04-2019 was het een relaxed zaterdagje. Zoals altijd lekker genoten van het weekend en het zonnetje scheen bij ons thuis. Gisteren was er geen blog, want ik had even geen zin om te lezen (die dagen heb je wel eens.) Het maakte niet uit hoeveel ik vandaag las, als ik maar aan het einde van de dag Het oude huis uit zou hebben. En dat is eindelijk gelukt, voor de rest niks om te vertellen (weekend is niet zo spectaculair, meer een paar rustdagen.)

Het privéboek van 20-04-2019:
(Verder gegaan) 60 blz gelezen uit Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 100.

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan vandaag de categorie Juli: Lees een waargebeurd verhaal afvinken. Ben al bijna klaar met de recensie van Het oude huis en zal hem morgen op de site zetten, maar heb hem eindelijk uit. Het verhaal was/deed niks voor mij en pas de laatste 20 blz begon het redelijk te worden. Weet nog niet welke categorie ik hierna ga aanpakken (zie ik morgen wel.)

(Verder gegaan) 13 blz gelezen uit het bookazine Het oude huis van Sarah McCoy (uitgelezen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer een categorie afvinken

Gesponsorde boeken