Weer een dubbele blog

Goede avond allemaal,
Vandaag 29-01-2019 ga ik weer een dubbele blog schrijven. Gisteren was er geen, was het vergeten (maakt toch niet uit, was toch niet veel bijzonders om te vertellen op m'n aantal gelezen bladzijdes na.) Dus voordat ik ga vertellen wat ik vandaag gedaan/gelezen heb, ga ik eerst even melden wat ik gisteren gelezen heb.

Het boek van 28-01-2019:
(Verder gegaan) 148 blz gelezen uit het e-book Queen of shadows van Sarah J. Maas  (Uitgelezen.)

Van het e-book Queen of shadows ga ik geen recensie schrijven (zo dat was het dan over gisteren en dan nu over vandaag.)

Ben vandaag het dorp in geweest, maar kwam met niks thuis. Kruidvat was een zooitje, Bruna had niks nieuws en het was te druk in de Lidl om even snel 2 spaarkaarten voor Vitaminis in te wisselen (ik ga toch niet in een lange rij staan voor 2 kleine knuffeltjes, lui.) Ook zijn vandaag m'n studieboeken bezorgd, dus dat betekent dat het haultime is!!

Studieboekhaul 29-01-2019:
Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does.
Mindmappen van Tony & Barry Buzan.

Het boek van 29-01-2019:
(Begonnen) 150 blz gelezen uit het e-book Empire of storms van Sarah J. Maas.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer een dubbele blog

Gesponsorde boeken