Weer een nieuwe categorie

Goede avond allemaal,
Vandaag 21-04-2019 was het een normale rustige zondag. Zoals altijd niks gedaan op deze dag, want het is mijn rustdag. Heb wat gelezen, heb mijn TBR worddocument bijgewerkt en wat nieuwe e-books op mijn e-reader gezet. Voor de rest niks gedaan, we houden het lekker kort vandaag.

Mijn Reading Challenge 2019:
Heb de recensie van Het oude huis van Sarah McCoy geschreven en die kan je vinden op de site. Ben vandaag begonnen aan de nieuwe categorie Juni: Lees een debuut of een doorbraakboek van een Nederlandse of Vlaamse auteur en daarvoor heb ik het boek De tattooverzamelaar van Alison Belsham gekozen. We rekken de regels weer met deze categorie, had geen debuten in huis van een Nederlands of Vlaamse auteur. Maar De tattooverzamelaar is het debuut van Alison Belsham, dus heb ik dat boek maar uitgekozen (het is nog steeds een debuut.) 

(Begonnen) 100 blz gelezen uit het e-book De tattooverzamelaar van Alison Belsham.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer een nieuwe categorie

Gesponsorde boeken