Weer niks te vertellen!?

Goede avond allemaal,
Vandaag 16-01-2019 was het weer geen bijzondere dag. Ik weet ook niet wat er aan de hand is, ik heb gewoon niet echt iets bijzonders te vertellen. Alleen maar wat gelezen uit ED (e-reader) en voor de rest niets om te melden. Moet denk ik maar weer veel films en series gaan kijken, heb ik tenminste wat om te schrijven. Ook nog geen idee wat het volgende boek in mijn reading challenge zal zijn (heb niet echt gekeken.)

Het boek van 16-01-2019:
(Verder gegaan) 140 blz gelezen uit het e-book The assassin's blade van Sarah J. Maas (uitgelezen.)

Ookal was het niet de bedoeling om het e-book The assassin's blade vandaag uit te lezen, ben ik toch blij met het resultaat. Van het e-book komt geen recensie (tis een priveboek.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Weer niks te vertellen!?

Gesponsorde boeken