Blogpost: sven

Weeral een maand voorbij.

01-04-2019 door sven 18 reacties
De maand maart is weeral voorbij. Een maand waarin ik geslaagd ben om eens niets te kopen voor mezelf. Niemand die gezegd had dat ik niets mocht kopen voor een ander.
De kids hebben boeken gekregen van de uitverkoop bij Lannoo in Kortrijk. Geronimo stilton en wat infoboeken.
Ik heb veel gezien maar toch niets gekocht. Heb ook nog zoveel staan om te lezen. Al heb ik ook van mezelf geleerd dat ik toch niet graag volledige series na elkaar lees. 

Maart was ook de maand waarin ik enkele nieuwe schrijvers leerde kennen.

Als eerste las ik Oudste van Christopher Paolini . Deze beloonde ik met 3sterren. 
Vond hem iets minder dan Eragon omdat door de vertelling van al die geschiedenis een beetje de snelheid uit het boek was.Mijn recensie vind je hier

Als tweede las ik Elandsoog van Quatfass Esther. Dit boek las ik voor een leesclub hier op hebban die nog altijd bezig is.
Dit boek kreeg 4sterren van mij. Een vlot lezend en spannend boek. Mijn recensie vind je hier.

Als derde las ik een boek waarin ik al bezig was voor Elandsoog maar die ik even aan de kant gelegd had. Het boek Bloedbanden van Lisa Gardner die van mij ook 4sterren kreeg.  
Het is een verhaal die je meesleurt in de zoektocht naar de waarheid en waarin zelfs familie niet altijd volledig te vertrouwen is.
Mijn recensie lees je hier.

Als laatste voor de maand maart las ik het kortverhaal Anatha van Terrence Lauerhohn.
Anatha, wat was me dat. Wil je eens iets aparts lezen kan ik deze zeker aanraden.
Een kortverhaal van enkel 16pg, maar het verhaal zuigt je mee waardoor het eigenlijk wel meer pg mocht tellen. 
Een wereld op de rand van vernietiging, een wezen met synthetische huid ,een paar 'gemuteerde'wezens. Het verhaal bezit ook een romantisch aspect die op een speciale manier is weer gegeven. Om het te verstaan moet je gewoon het verhaal gelezen hebben.

De maand maart was dus een goeie leesmaand. 

Deze maand heb ik iets interessants gevonden die iets met boeken te maken heeft. Ik geniet graag tijdens het lezen van een goed boek van een lekker glaasje Whiskey. Blijkbaar heeft GOT een samenwerking met Johnie Walker om sinle malt whiskey uit te brengen.
De flessen krijgen op hun etiket het logo van één van de GOT huizen. 
Misschien wel een goede combo om de boeken van GOT te lezen en te genieten van een lekker glas GOT whiskey.
Iedereen nog een prettige April leesmaand gewenst .

d32eba83a3d7c893ce0a7a6f26ba1fa2.jpg                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Reacties op: Weeral een maand voorbij.

Gesponsorde boeken