Blogpost: Caterpillar

wel gelezen maar ze staan niet in de lijst.

Op dit moment kan ik niet zeggen wat ik aan het lezen ben want ze staan niet op de site.. Heb ze wel door geven en zolang ze er nog niet staan kan ik ze niet bij mijn challege neer zetten.. 

Het is best wel jammer dat je moet kijken waar de boeken verkocht worden vooral amazone of bol want sommige zullen niet meer te krijgen zijn. Helaas voor mijn is Candlelight er mee op gehouden met uit geven van boekjes en ik heb er zelf maar zo`n 700 kwam ik achter..

Heb mijn boeken op lijst gezet en dacht wel dat het mee viel maar ik ben er nog niet..  Heb de meeste er al op staan en moet de boeken van de kinderen nog er bij zetten.. Wel zo makkelijk straks als document op mijn mobiel omdat je dan het lijstje er bij kan halen zodat ik geen dubbele boeken koop...Wil nog wel eens voorkomen en kan niet altijd terug naar de winkel..  dus nu een Exel bestandje gemaakt zodat ik het alijd waar dan kan openen.. We regelmatig u-date..hihi

En ik dacht nog wel dat het mee zou vallen al mijn boeken en dan moet ik die van de kinderen ook nog op de lijst zetten.. Ik kan een eigen bieb beginnen zeggen ze en misschien is dat wel zo want de bieb hier gaat verhuizen en wordt nog kleiner dan het al is.. Vorige maand een dag voor dat het papier werdt opgehaalt kwam ik in de bieb en ze vertelde dat er buiten bij het oude papier dozen lagen met boeken.. Kinderboeken die weg gaan.. Ik ben gaan kijken en heb hele goede boeken en mooie boeken weg gehaalt. Eigenlijk toch te gek voor woorden dat ze weg gaan.. Denk dat de basisschool er ook wel blij mee zou zijn geweest.. Nu heb ik er dus weer een aantal bij.. ook wat thrillers en die heb ik mijn vader gegeven.. 
NU was ik van de week weer in de bieb en hoorde dat ze een kleine ruimte terug krijgen.. Nou dus dat wordt nog meer reserver voor mij en als ze dan ook nog eens als op de site staat dat het boek er gewoon is nog steeds ze dan ook sturen .. Ik heb altijd de neiging om hele series te vragen en over het algemeen komen ze ook allemaal te gelijk maar de laatste tijd krijg ik eerst de andere nummers en niet nr 1 wat moet ik en heb de bieb al gevraagt of ze daar eens naar willen kijken..Het valt toch op als je boeken van de zelfde schrijvens vraagt dat het misschien om een serie zou gaan ipv losse boeken... 
Maar goed straks wel kijken hoe het loopt hier want denk dat ze dan gek worden van mij met me reseveringen.. 

Reacties op: wel gelezen maar ze staan niet in de lijst.

Gesponsorde boeken