Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Welk boek beveel jij aan? (Historische roman)

Een tijdje terug las ik een geweldig leuke historische roman: Tulpengoud, van Eva Völler. Eigenlijk had ik dat boek gekocht op basis van de kaft, die vond ik zó mooi dat ik het boek wilde hebben zonder dat ik wist waar het over ging. Vervolgens werd ik ook nog eens verrast met een bijzonder mooi verhaal! Tulpenmanie, Rembrandt, en een bijzonder mooie sfeertekening van Amsterdam. Ik was verkocht!

Heb jij onlangs een mooie historische roman gelezen? Was dat een aanrader?

Laat het me maar weten, want ik zoek nog een leuke historische roman om weer lekker het verleden in te duiken :D 

Dubbel plezier als je stomtoevallig iets weet waarbij varen/boten/schepen/zee een grote rol speelt! 


998f96b9723dc746aaa8b390f3925df1.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Welk boek beveel jij aan? (Historische roman)

Tulpengoud - Eva Völler Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners