Welk boek moet ik lezen!?

Goede avond allemaal,
Vandaag 19-01-2019 wordt het weer een snelle blog. Had een lekker rustig zaterdagje voor mezelf en verdween in een boek (na al mijn verplichtingen gedaan te hebben.) Wat betreft mijn reading challenge weet ik al welke categorie ik als volgende wil aanpakken (April: Lees eens wat anders), maar van de 3 e-books die ik daarvoor kan gebruiken, weet ik nog steeds niet welke ik nou ga kiezen (kan ze uiteindelijk alledrie lezen, maar laten we met 1 beginnen, omdat Superhelden niet echt mijn genre is.) We hebben Wonder woman: Warbringer van Leigh Bardugo, Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas en Batman: Nightwalker van Marie Lu. Zoals al eerder aangegeven ben ik geen fan van Superhelden/Marvel, dus ik weet niet zo goed welke ik moet kiezen (suggesties, tips, aanwijzingen of duwtje in de goede richting?)

Het boek van 19-01-2019:
(Begonnen) 150 blz gelezen uit het e-book Crown of midnight van Sarah J. Maas.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Welk boek moet ik lezen!?

Gesponsorde boeken