Suzanna Esther Auteur

Blogpost: Suzanna Esther

Wervelstof - Promo 2019

Begin juli 2019 verschijnt de heruitgave van mijn boek "Wervelstof" onder ISBN nummer 9789492551610 met een boekomslag die wederom door mijzelf is geschilderd.

Wervelstof wordt wederom uitgegeven door Uitgeverij Ambilicious in een herziende uitgave die meer is uitgediept en waarin Steve meer naar voren komt.

Over Wervelstof
De 24-jarige Suzan ontmoet in het Amsterdamse Vondelpark de Amerikaan Steve. Er ontstaat een onderlinge band en nadat Steve is teruggekeerd naar Amerika ontvangt Suzan na een langdurige briefwisseling een open ticket met het aanbod naar Amerika te komen. Na haar opleiding besluit ze zijn aanbod aan te nemen. In Amerika ontstaat een relatie tussen beiden, die door het verleden van zowel Steve alsook Suzan getekend wordt. Wanneer Steve zich steeds vreemder begint te gedragen neemt Suzan een beslissing. Is dit wel zo verstandig?Wervelstof is een spannende ontwikkelingsroman, die gebaseerd is op deels waargebeurde feiten.

Recensie quotes:

‘Wervelstof’ is een meeslepend verhaal, met warme stem en beeldend geschreven. Suzanna Esther neemt ons in een wervelstorm aan emoties mee op reis naar Amerika, route 66, de liefde, eenzaamheid, verdriet, boosheid, twijfel, angst en op zoek naar zichzelf.’ Mieke Wijnants

‘Wervelstof’ is een intrigerend boek met fraaie zinssamenstellingen. De auteur hanteert een plezierige schrijfstijl, haar dialogen zijn geloofwaardig en natuurlijk.’ Hanneke Tinor-Centi

De promo voor de heruitgave van mijn boek "Wervelstof" is hier onder te bekijken op Hebban en ook via YouTube (vergeet niet te liken!).

Kijk voor meer informatie over de heruitgave van "Wervelstof" op www.suzannaesther.nl

Lees verder op mijn site

Reacties op: Wervelstof - Promo 2019

Wervelstof - Suzanna Esther Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken