krisha van der male Auteur

Blogpost: krisha van der male

Wie ben ik

Hola,

Mijn naam is Krisha van der Male. Ik ben de trotse schrijver van Ga niet weg- Een depressie, een overlede vriend en een loverboy, en van Verbonden voor altijd?- Hartsgeheimen op een internaat. 
Ondertussen ben ik twintig en schrijf ik er behoorlijk op los, maar dat is niet mijn enige passie. Ook schrijf ik senario's en maak ik video's op mijn eigen youtube kanaal. 

Hier onder de boektrailer Ga niet weg.
Wat de voledige titel misschien al veraad is dat het boek Ga niet weg over een meisje gaat de te maken heeft met een depressie, haar vriendje is overleden en ze heeft last van een loverboy. Een spannend en emotioneel verhaal over Dream en de laatste viertien dagen van haar depressie. 

Reacties op: Wie ben ik

Ga niet weg - Krisha Van Der Male Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken