Marieke Simons Auteur

Blogpost: Marieke Simons

Wie is mijn ideale lezer?

Als je een boek wil schrijven, is een van de eerste dingen die je hoort: ken jouw doelgroep. Ik denk dat ik mijn doelgroep wel ken, ik denk namelijk dat ik mijn doelgroep zelf ben, althans één van de. Maar ik durf er nog niet altijd voor uit te komen.
Herken je dat? De drempel die jouw hoofd legt tussen jezelf en de wereld. Want de liefde voor boybands ligt ver achter mij toch? Dat waren (voor mij) de toffe 90's. Maar ineens is het 2018 en bestaan ze alweer 25 jaar.
Ja, ze zijn er nog en de fans ook, ik ook. Want we houden allemaal van nostalgie en wegdromen bij die zoete ballads, af en toe ongegeneerd gillen tijdens concerten, die ook met de tijd zijn mee gegaan. 
Eigenlijk hoort het niet alleen bij de 90's, maar is het iets van alle tijden. Ze zijn tijdloos en stiekem geniet ik er nog steeds van. 
Kom ik er voor uit? Soms. En jij? Kom jij er voor uit?Lees verder op mijn site

Reacties op: Wie is mijn ideale lezer?

Gesponsorde boeken