Ilona van Hilst Auteur

Blogpost: Ilona van Hilst

Wil ik lezen?!

Beste bloglezers!

In mijn vorige (allereerste!) blog vertelde ik dat ik nieuw ben op Hebban en tegelijk ook een nieuwe Hebban-auteur ben. Ik heb o.a. over mijn boek 'Oogvocht' verteld waar de titel vandaan komt.

Ik zie dat lezers aangeven bij 'Wil ik lezen' dat ze een bepaald boek willen lezen. Soms honderden lezers! Bij Oogvocht staat nu: 43, dat vind ik heel bijzonder.

Dat zette me aan het denken. Zouden zulke lezers boeken lezen via de bibliotheek? Of lenen ze de exemplaren van andere lezers? Of heeft iedereen een andere weg om aan boeken te komen, zoals aankoop? Ik vind het interessant voor mijn eigen boek natuurlijk. Ik lig nog niet bij de bibliotheek, dus hoe gaan ze dat doen?

Mijn uitgever heeft recensie-exemplaren als e-book uitgedeeld. Die worden nu gelezen. Daar komen nu de reacties op binnen.

Ik volg als groentje alles op de voet.  Lees verder op mijn site

Reacties op: Wil ik lezen?!

Gesponsorde boeken