Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Win jij Dwaalvuur (e-book)?

Lezers. Een schrijver kan niet zonder. Je zou jezelf misschien kunnen afvragen of een verhaal wel bestaat als het (nog) niet is gelezen. 

In december is mijn korte fantasyverhaal Dwaalvuur uitgekomen. Oorspronkelijk schreef ik het voor mensen die een beetje moeite hebben met het lezen van een dikke roman, maar het is ook erg leuk leesvoer voor doorgewinterde lezers. 

En jij kunt 'm winnen! 
*LET OP: WINNAAR IS INMIDDELS GETROKKEN! WINNAARS STAAN HIERONDER IN EEN REACTIE*

Lijkt het jou leuk om Dwaalvuur te lezen? Reageer dan hieronder met "Ik doe mee"! En zet 'm alvast op je "wil ik lezen"-plankje, dan kun je 'm niet meer vergeten ;) (Dat laatste is niet noodzakelijk, maar wel leuk!)

De winnaar maak ik bekend op 9 januari! *ZIE REACTIE ONDER DEZE BLOGPOST*

Hieronder vind je een fragment uit het verhaal! 

---
Het kampvuur was aangelegd voor de ingang van een grot. Zijn blik gleed omhoog, naar de heuvel boven de grot. Daar lagen witte takken en keien die hij inmiddels heel goed herkende. Van een afstandje zagen ze er dan wel uit als takken en keien, maar hij wist wat er écht lag: botten en beenderen. Dus aarzelde hij even. Hij liep al wel een fikse tijd door het dode bos, maar dit was de grootste bottenverzameling die hij tot op dat moment had gezien. En dat was niet het enige vreemde ...

---
a2850dfba2a147bdc3fab5e1f1a1b51d.png(En mocht je geen zin hebben om mee te doen aan de winactie, maar het verhaal wel willen lezen: Dwaalvuur kost 99 cent en is te koop bij Kobo en Bol. Gratis te lezen in Kobo Plus. Eenvoudig te vinden door op Dwaalvuur te zoeken.) Lees verder op mijn site

Reacties op: Win jij Dwaalvuur (e-book)?

Dwaalvuur - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken