Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Win jouw (verzonnen) naam in Mozaïek van Geluk

Win jouw (verzonnen) naam in Mozaïek van Geluk!

In de fairytale fantasy verhalenbundel Mozaïek van Geluk spelen een prinses en een koning een belangrijke rol, die is uitgesmeerd over meerdere verhalen. Voor beide personages zoek ik een naam en daarvoor heb ik jouw hulp nodig.

Wat moet je doen?
- Verzin een naam voor een prinses (V). De naam mag niet verwijzen naar iets uit de natuur of een natuurverschijnsel, zoals Bloem of Vlinder. Voor de rest is alles toegestaan. Dus laat je fantasie de vrije loop.
- En/ of verzin een naam voor een koning (M). De naam mag niet verwijzen naar iets uit de natuur of een natuurverschijnsel, zoals Wolf of Storm. Voor de rest is alles toegestaan. Dus laat je fantasie de vrije loop.
- Reageer in een reactie onder het orginele facebookbericht op www.facebook.com/mozaiekvangeluk met jouw verzonnen naam of namen en voor welk personage de naam bedoeld is. Vermeld daarbij ook je eigen naam.
- Vergeet niet om het orginele Facebookbericht op je eigen Facebook tijdlijn te delen en om de Facebook-pagina van Mozaïek van Geluk te liken.

Uit alle inzendingen kies ik één naam voor de prinses en één naam voor de koning. Deze zullen in mijn nieuwe boek gebruikt worden. De twee personen die de winnende namen verzinnen, zullen met hun eigen naam in het dankwoord van het boek vermeld worden. Door mee te doen aan deze wedstrijd ga je hiermee akkoord. Succes allemaal! Ik ben benieuwd naar de inzendingen.

Op vrijdag 9 oktober maak ik de winnende namen bekend.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Win jouw (verzonnen) naam in Mozaïek van Geluk

Gesponsorde boeken