Blogpost: Allfred57

Wordt er nog Engels gelezen?

19-12-2020 door Allfred57 1 reactie
Beste Hebban Fans,

Wordt er nog Engels gelezen of komt het misschien door het aanbod, veel boeken zijn vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands maar heel veel begrippen zijn niet te vertalen en doen vaak het verhaal tekort. Of zie ik dat verkeerd?

Laat mij maar weten hoe jullie er over denken. Ik denk ook dat de jeugd nog wel wat hulp kan gebruiken om hen te ethousiasmeren om te gaan lezen en dan wel een echte boek van papier ipv een ereader oid.

Een ding wil ik wel kwijt, ik ben blij dat er mensen zijn die nog lezen en boeken kopen..

Met vriendelijke groet,

Fred

ps: en fijne feestdagen

Reacties op: Wordt er nog Engels gelezen?

The Eye of Freedom - Alfred Kerkvliet Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken