Janneke Bouwman Hebban Recensent

Blogpost: Janneke Bouwman

Wow, hebban reading challenge aan moeten passen wegens 'teveel' lezen.....

Ik had mijn HRC (Hebban Reading Challenge) voor dit jaar op 50 boeken gezet. Redelijk aantal vond ikzelf omdat ik de laatste paar jaar (veel) minder heb gelezen dan dat. Maar joepie, vandaag heb ik hem maar even bijgesteld naar 60! Want ook vandaag ben ik al aan mijn 50ste boek van dit jaar begonnen. Eens kijken of er daar nog 10 bij kunnen komen. 

Die 50 boeken zijn eigenlijk vrij ongemerkt voorbij gekomen. Een deel heb ik te danken aan het ontdekken van de luisterbieb. Ik ga vrij regelmatig met de bus naar mijn werk en op de heen- en terugweg heb ik steeds zo'n 20 - 25 minuten 'leestijd'. Door de maanden heen heb ik op die manier toch ook een respectabel aantal boeken gelezen, o.a. bijna de hele Frieda Klein-serie. 

Afijn, nu verder in boek 50 :-). En op naar de 60!

Reacties op: Wow, hebban reading challenge aan moeten passen wegens 'teveel' lezen.....

Gesponsorde boeken