Marloes Auteur

Blogpost: Marloes

Write now! Boekenweek?!

Het is bijna eind maart en dan zal ik twee verhalen in gaan leveren. Het ene verhaal gaat naar de wedstrijd Write Now! en het andere verhaal gaat naar de boekenweekwedstrijd. Inmiddels heb ik heel vaak naar mijn eigen verhalen gekeken. Volgens mij kan ik niet veel meer aanpassen. Toch blijven zich vragen opdoen in mijn hoofd. Is het verhaal wel goed? Is mijn boodschap wel helder? Vertel ik niet te veel! 

Het lezen van andere verhalen/boeken helpt niet altijd goed. Tijdens het lezen van andere stukken kom ik op nog meer ideetjes; wellicht dingen die ik ook wil verwerken in mijn verhalen. Ik merk dat ik mijn schrijfstijl met andere schrijfstijlen vergelijk. Is het goed, is het niet goed? Ik weet niet zo goed wat ik wil! Moeilijk hoor! 

Toch denk ik dat ik vanavond maar op de knop 'verzenden' moet duwen. Gewoon, omdat ik er vaak genoeg naar heb gekeken. Of misschien... toch morgen? Ik heb tot 1 april!


Reacties op: Write now! Boekenweek?!

Gesponsorde boeken