Marloes Auteur

Blogpost: Marloes

YA-leesclub: "The Finisher" - ben benieuwd!

En daar was dan vandaag het mailtje... Ik mag meedoen met de YA-leesclub bij het boek 'The Finisher' van David Baldacci! Dit gaat dan de tweede keer worden dat ik meedoe met een leesclub. De eerste keer las ik het boek 'Ryder' van Nick Pengelley, voor de leesclub 'Thriller'. Deze keer dus een andere categorie: Young Adult. 

Ik ben heel benieuwd! The Finisher is het eerste boek van David Baldacci dat geschreven is voor Young Adults. Nu heb ik al heel veel boeken voor deze leeftijdscategorie gelezen, maar toch ben ik benieuwd naar het boek van Baldacci. Kan hij dat eigenlijk wel? Boeken voor jongeren schrijven? Weet hij jongeren ook te pakken? 

Lezers geven aan dat dit boek 'totaal anders' is dan de andere boeken van Baldacci. Dat maakt me nieuwsgierig! Al zijn andere boeken zijn spannend, lezen lekker. Is dat hier dan ook wel zo? Volgens mij zitten er best wel wat niet-realistische elementen in het verhaal. Kan Baldacci het verhaal toch zo op papier weten te zetten dat hij mij meetrekt? Kan hij mij boeien? Ik heb tot nu toe geen idee, maar wie weet...!

Natuurlijk hoop ik dat dit een super spannend boek gaat worden! Ik hoop het dan ook over een paar dagen aan te kunnen raden in mijn klassen. Wellicht is het iets voor de leerlingen in de tweede klas of de derde klas?! Ben heel benieuwd! Spannende boeken doen het altijd goed en volgens mij kan Baldacci best een spannend verhaal op papier zetten! We'll see! 

c4d8d0c78ba8529c19b71fb15c4ddc47.jpg

Reacties op: YA-leesclub: "The Finisher" - ben benieuwd!

Gesponsorde boeken