Blogpost: Conny Schelvis

Yeah zomaar het #Boektober boekenpakket gewonnen !

Met veel plezier meegedaan met #Boektober. Een leuk initiatief om het lezen weer even een boost te geven. Handig was daarbij om mijn gelezen boeken op een plank op Hebban te parkeren. Ik heb in huis namelijk overal en nergens stapels boeken liggen ( af en toe tot ergenis van mijn partner, die dat vreemd genoeg niet snapt), zodat het overzicht soms wel eens een beetje zoek raakt.

Ik had wel gelezen dat je met het plaatsen van een #boektoberplank en het gebruik van de # ook in de prijzen kon vallen maar daar stond ik verder niet bij stil. Dat was voor mij niet de reden om mee te doen met #boektober.
Ik las 25 boeken  ( en een paar las ik uit waar ik al in bezig was) dus mijn doel was bereikt.

Lees ik net het bericht : Conny heeft het boekenpakket gewonnen ! 
Extra verrassing dus ! 


Even snel terug lezen om welke boeken het gaat:

Onverminderd van Rebecca Yarros
Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover
Portret van een vrouw van Jojo Moyes
Gevaarlijk spel van Liesbeth van Kempen
Onder de maan van Patricia Briggs
De kruisdraagster van Lydia Schwarz

Is dat even een mooi decembercadeautje? 

Uiteraard volgen mijn recensies op Hebban en op mijn blog... 
Thanks #Boektober! 

Reacties op: Yeah zomaar het #Boektober boekenpakket gewonnen !

Gesponsorde boeken