Blogpost: Treesje Bannenberg

Zebra-Testbeeld 02 gepubliceerd

RIP NOK 25 maart 2016. NOK&T/ART fell apart.
Het kunst duo Treesje Bannenberg & Nok Snel stonden sinds 2008 bekend als NOK&T/ART. Zij staan nog ter info op LinkedIn.
T/Treesje schrijft verder aan hun memoires. Het debuut Triootje-Testbeeld 01 kwam eind februari 2018 uit. Ook te leen in de Bibliotheek.

Begin maart 2019 kwam paperback Zebra-Testbeeld uit, is online te koop én bij elke boekhandel in NL en Vlaanderen te bestellen.
Ditmaal beschrijf ik mijn kindertijd en illustreer het.
Met de Testbeeld reeks hoop ik ópenheid onder álle slachtoffers van sexueel misbruik te stimuleren (schuw de angsten, confronteer jezelf, práát over je opgelegde geheimen), en de openlijke twijfel, die veelal onder mannen heerst, weg te nemen.

21 februari 2019 schoof Treesje aan bij Twan Huys’ RTL Late Night, onderwerp bisschoppenconferentie en sexueel misbruik: https://www.rtllatenight.nl/video/video/4618586/het-vaticaan-start-conferentie-over-kindermisbruik

28 februari 2019 telefonisch interview met LINDA online door Yara Mureau, o.a over Zebra-Testbeeld 02:
https://www.linda.nl/nieuws/treesje-bannenberg-misbruik-priester/

© T/ART 
Treesje Bannenberg (1953), ook bekend als © T/ART, had haar eigen lijsten- en meubelmakerij, assisteerde bij grootschalige kunstopdrachten, bouwde decors voor reclame, theater en tv, deed bureauproductie, kwam uit de ontkenning en sloot zich samen met wijlen Nok Snel (1961-2016) zeven jaar af van familie/vrienden en maatschappij in Klooster Van God Los, vlogte in samenwerking met Nok honderden video's en foto's, exposeerden o.a. tot drie keer toe met fotografie en een object in Gemeentemuseum Den Haag als kunst duo NOK&T/ART, en schrijft nu aan haar memoires in de installatie Nokkey Lounge, een ruimte aangekleed met +/- 70.000 magnetische keyboard toetsen.
Februari 2018 kwam het geïllustreerde debuut Triootje - Testbeeld 01 uit, een seriematig aan de kaak stellend kunstproject in paperback vorm.
Zebra - Testbeeld 02 kwam begin maart 2019 uit.


De TESTBEELD reeks is een aan de kaak stellend geïllustreerd kunstproject in paperbackvorm met verhalen, brieven, dagboeken, foto’s, faxen, telefoontjes, notities, emails en poëzie. Reacties op: Zebra-Testbeeld 02 gepubliceerd

Gesponsorde boeken