Blogpost: Martine Hoogschagen

Zelf een leuke "slow burn" Feel good Roman schrijven? Waarom ook niet dacht ik .

Waarom ook niet dacht ik en daarom heb ik het plan opgevat om in de wintermaanden 's avonds lekker voor de openhaard een feelgood roman te schrijven over een Nederlandse uit Hoorn die voor een jaar een sabatical komt doen in een fictief gehuchtje ergens in ons dorp in Frankrijk op 800m van de Atlantische oceaan. Natuurlijk verwerk ik in het verhaal onze eigen ervaringen met het "inburgeren" in Frankrijk op het platteland tussen kokkelvissers en oesterboeren. Mijn man en ik hebben zelf een B&B en vakantiehuizen (https://aupassagedugois.fr), maar de heldin gaat haar jaar benutten om een foodblog te beginnen met franse recepten en om artikelen te schrijven voor een nederlands tijdschrift. Ik houd je op de hoogte!


Martine

p.s. het wordt een "slow burn romance" met een vleugje humor, dus geen boek voor degenen die van spanning en sensatie houden. Het lijkt me geweldig leuk om zo'n verhaal te schrijven. Ik ben grote fan van o.a. Mariana Zapata. Het verloop van het schrijfproces is natuurlijk te volgen op hebban.nl  en Facebook https://www.facebook.com/chezmartinefeelgood/. Ik gebruik niet mijn eigen naam (Martine Hoogschagen) om mijn werk en het boek gescheiden te houden om verwarring te voorkomen op sociale media etc.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Zelf een leuke "slow burn" Feel good Roman schrijven? Waarom ook niet dacht ik .

Gesponsorde boeken