Blogpost: BookloverSaphira

ZIELENMENNERS

*************************************RECENSIE*************************************


Hoi lezers


Ik doe mee aan de Blogtour van het nieuwste boek 'Zielenmenners' geschreven door Terrence Lauerhohn. Dit boek is uitgegeven door Ambilicious. Ik zal de schrijver eerst aan jullie voorstellen. 


TERRENCE LAUERHOHN. 


?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9Terrence is geboren op 31-05-1960 in het Brabantse plaatsje ‘s Hertogenbosch. Terrence woont momenteel alleen in Rilland, maar heeft vier huisgenoten. Twee katten Ebbie en Solo [moeder en zoon], de hond genaamd Shuffel en een papegaai genaamd Allowies.Op 51 jarige leeftijd schrijft hij na vele korte verhalen zijn eerst roman ‘Noptula’ een sciencefiction verhaal een verhaal dat goede reviews kreeg. Sindsdien zijn en worden een aantal korte verhalen van hem in genre-magazines en verhalenbundels gepubliceerd, waarvan verschillende in de USA.  Hij heeft meegedaan aan verschillende schrijfwedstrijden, met bovengemiddeld resultaat.Zijn eerste boek 'De negen cirkels' is een Dark Fantasy', 'Wegversperring' een sf-thriller, is zijn tweede boek, wat goed past tussen de Stephen King boeken. Zijn derde boek 'Nirwana' is een dystopie dat leven met een verslaving beschrijft. Zijn vierde 'Zielenmenners' is sinds kort verschenen. 


**************************************************************************** 


ZIELENMENNERS


 9200000099604376.jpg

BESCHRIJVING VAN HET BOEK.

De ooievaar brengt volgens onze folklore de kinderen. Dit volksgeloof verklaart niks meer dan dat. De mythe heeft echter een duistere, diepere oorsprong. Het woord ooievaar is een verbastering van het Proto-Germaanse woord auda-bara-, dat letterlijk "schatdrager' betekent. Hij draagt inderdaad een grote schat, de kinderziel. De ziel van het kind komt uit de Andere of Onderwereld. Deze wereld is onder meer via een waterbron te bereiken. Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee seriemoordenaars die allebei bovennatuurlijke krachten schijnen te bezitten. Suzan is vastbesloten om de waarheid over deze twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven. 
… Niet elke mens heeft een menselijke ziel …

PRIJS VAN HET BOEK €19,95

ISBN NUMMER 9789492551382 


********************************************************************************** 

MENING 


Mijn eerste indruk van het boek: de cover van het boek trok mij gelijk aan. De rode en zwarte kleuren en de afbeelding zien er duister uit. Het boek heeft een mooie prijs van € 19,95 en bevat een hoeveelheid van 291 pagina's De beschrijving maakt mij nog nieuwsgieriger naar het verhaal. Dit boek zou ik in de winkel ge;lijk oppakken.

Het verhaal: ik verwachtte een goed boek, want ik ben fan van deze schrijver. Hij heeft aan mijn verwachtingen voldaan, met een fijn en vlot geschreven verhaal, wat je van begin tot het eind opslokt. Dit verhaal is lekker duister en op zijn tijd grof en bruut, wat echt bij deze schrijver en het verhaal past.
Het verhaal heeft sterke hoofdkarakters, Toby en Suzan die goed meegroeien met het verhaal. Ze zijn krachtig en goed uitgewerkt, waardoor ik me eigen goed in hen kan plaatsen. In dit duistere verhaal komen ze voor moeilijke keuzes te staan. Het verhaal is goed opbouwend en heeft een goede dosis spanning. Hoe verder je in het verhaal verdwijnt hoe spannender het word. De Duistere wereld waar het verhaal zich afspeelt, heeft bijzondere wezens, personen, gevechten en veel gebeurtenissen in deze duistere maar bijzondere wereld. Dit verhaal is een gevecht tussen goed en kwaad wat Terrence weer prachtig heeft neergezet.

Ik raad dit boek echt aan, vooral voor de horror/ fantasy lezers.

Dank je wel Terrence voor deze fantastische leeservaring. Ik kijk uit naar meer werk van u. 

STERREN 

Ik geef dit boek 4,5 sterren. 

BOOKLOVERSAPHIRA 


Lees verder op mijn site

Reacties op: ZIELENMENNERS

Gesponsorde boeken