Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Zijn recensies echt zo belangrijk?

11-07-2020 door Norman Jansen 2 reacties
Ha, natuurlijk zijn ze dat. Laat je niets anders wijsmaken. Iedere auteur is op zoek naar een stukje waardering, (h-)erkenning en uiteindelijk ook naar opbouwende kritiek. Niet iedereen zal dit laatste onmiddelijk bekennen, een enkele roept zelfs driftig dat het niet uitmaakt wat 'kritische' lezers van hun werk vinden. Nou nee hoor, ik ga dat zeker niet ontkennen. Ik ben superblij met de tot op heden ontvangen recensies van 'Een gemakkelijke prooi'. En uiteraard is het spannend, als kort na het verschijnen van je boek de eerste recensies binnekomen. Het blijft altijd afwachten of jouw boek, jouw verhaal, wel interessant genoeg is voor de lezer. En natuurlijk zijn het persoonlijke meningen en lukt het nooit om iedereen tevreden te stellen, maar dat is ook nooit mijn bedoeling geweest met het schrijven van deze romans.  Het raakte mij dan ook zodra ik de eerste woorden via Hebban zag binnenkomen.
'Aangrijpend'
'Schrijnend'
'Heftig onderwerp voor een roman'
'Onthutsende openbaring'
'Stil van'

Hoe mooi is dat, deze woorden geven exact mijn bedoelingen weer. Een verhaal met een boodschap, een roman met een bijzonder thema. Ik hoop dan ook dat er nog vele lezers zullen volgen, en ik blijf met spanning uitkijken naar de recensies! Dank daarvoor!

 
0d718bc762729a485a68ebcc8b106ab3.jpegLees verder op mijn site

Reacties op: Zijn recensies echt zo belangrijk?

Gesponsorde boeken