Zoeken zoeken zoeken

Goede avond allemaal,
Vandaag 08-01-2019 was een dag van spitten. Ik wist totaal niet welk boek ik naast De uittocht der muzikanten moest lezen en ben door stapels en in kasten gaan kijken. Ga ik een boek voor prive gebruik lezen, ga ik een boek voor Hebban lezen of ga ik een boek voor mijn Reading Challenge lezen (ik wist het niet meer.) Uiteindelijk een boek uitgekozen voor mijn Reading Challenge, crisis opgelost.

Het boek van 08-01-2019:
(Verder gegaan) 20 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 170.

Hebban Reading Challenge 2019:
Zoals ik eerder heb aangegeven in vorige blogs lees ik de categorieen door elkaar, om het mezelf zo makkelijk/leuk mogelijk te maken. Heb een boek op m'n stapel gevonden dat de leescategorie van december (Lees een boek dat dit jaar 5*-recensie kreeg op Hebban) afvinkt. Het is het boek Caraval van Stephanie Garber geworden, een boek dat ik had gekregen voor kerst. Heb zelf dit boek meerdere malen in de boekenwinkels gezien, maar was er niet geinteresseerd in. Maar als je moeder je het voor kerst heeft gegeven, dan moet je het tenminste uit dankbaarheid lezen (misschien vind ik het wel goed.)

(Begonnen) 100 blz gelezen uit het boek Caraval van Stephanie Garber.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Zoeken zoeken zoeken

Gesponsorde boeken