Lizzie Hebban Team

Blogpost: Lizzie

zomer, vakantie

26-06-2019 door Lizzie 2 reacties
image-3.jpeg

De zomer is volop in het land, de temperaturen zijn de laatste week goed gestegen. De zaligste tijd van het jaar. Lekker lang buiten zitten, genieten van een barbecue en zoveel meer.
Wat wil zeggen dat de vakantieperiode ook aangebroken is.
Vakantie… Wil zeggen leestijd. Of juist niet? Vakantie kan ook betekenen meer gezinstijd, meer partnertijd, tijd voor leuke activiteiten.
Of toch liever met een boek op het strand, in de tuin of op de bank?Zelf zal er iedere dag wel leestijd voorzien worden, voor het slapengaan heb ik dit toch wel nodig om nog even te relaxen met een boek, op tv is er toch niets te zien om even te relaxen en sowieso dromen we liever weg met een boek. image-1.jpeg

Voor in de vakantie heb ik één boek die ik zeker gelezen wil hebben en die speciaal gespaard is voor het verlof, de laatste weduwe van Karin Slaughter, het boek waar ik zo naar uitkeek, het is wel een uitdaging om hem te laten liggen want hij zit me echt te roepen lees mij….Maar verlof is meer of enkel meer leestijd voor mij, het is echt ook tijd doorbrengen met het gezin, leuke uitstapjes doen en misschien zelf nog een last minute.
Dochterlief kijkt er al helemaal naar uit en wij zijn al aan het aftellen, nog drie weekjes werken…

                                                               images?q=tbn:ANd9GcQlquM-kg00aslRboE-3fkY0q9jn1iqToQQbeAkHz5GRoutp7dW

Het aftellen is dus overduidelijk begonnen…Wat zijn jullie plannen voor deze vakantie?image-2.jpeg
Lees verder op mijn site

Reacties op: zomer, vakantie

Laatste weduwe - Karin Slaughter Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken