Advertentie
Haast (Isabel Jansen dl 3)

Haast

1
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het is niet algemeen bekend, maar nog altijd varen vele tientallen zwaargeladen vrachtschepen vanaf Noord-Duitsland, Nederland en België via een imposant vaarwegenstelsel door Frankrijk naar het zuiden. Dit netwerk vormt nog altijd een belangrijke levensader voor de Franse economie. Maar soms is het ook een decor voor verdriet en moord.

Isabel Jansen, een schipperskind met een Franse moeder en een Nederlandse vader, werkt als rechercheur bij de Franse politie en krijgt door haar achtergrond meestal de onderzoeken toegewezen die verband houden met de binnenvaart. Samen met een nieuwe collega, die nog ingewerkt moet worden, wordt Isabel naar de sluis van Rupt gestuurd, waar net na het kanaal van Saint-Albin een gezonken huurjacht is aangetroffen, met daarin enkele met pistoolschoten om het leven gebrachte slachtoffers. De kwestie biedt weinig aanknopingspunten en pas na veel onderzoek begint Isabel een vermoeden van de daders te krijgen. Ze loopt bij haar speurwerk de nodige klappen op en belandt in het ziekenhuis, waar ze op een nieuw spoor wordt gezet...

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Uitgeverij De Leeskamer
Laatste editie
18 mei 2012
ISBN
9789086060344
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Uitermate zwak en teleurstellend

door Diana Wienholds op 09-08-2012

De Nederlandse schrijfster Esther de Blank (1951) is al sedert 1999 binnenschipper op de Europese vaarwegen. Voordien werkte ze al op diverse rondvaart- en charterschepen. In haar twee vorige thrillers, TunnelmoordTwijfel (2011), speelt het scheepvaartmilieu dan ook een functionele rol, en in Haast, haar onlangs verschenen derde thriller, is dat niet anders.

Rechercheur Isabel Jansen is er net...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook