Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
50+ Blijf fit, eet gezond!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 1 1 0

50+ Blijf fit, eet gezond!

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair Lijsten 1   Topics 0
Wil jij gezond oud worden? En wil je weten hoe je fit blijft met lekker eten en drinken?

Dit boek is voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt én wil genieten van het leven. Of je nu 50+, 60+, 70+ of 100+ bent. In Blijf fit! vind je geen ingewikkelde diëten, pillen of poeders. Ook geen bessen uit het verre oosten, knollen van een of andere prairie en zeker geen pittige trainingsschema's. Je vindt er wel praktische tips over hoe je met kleine aanpassingen in je voedingspatroon het beste kunt inspelen op je veranderende lichaam. Met als doel: fit blijven zodat jij zo lang mogelijk kunt blijven doen waar je blij van wordt. Dit kan met brood, ei, babi pangang met nasi, roomboter en lekkere oude kaas. Gezond eten draait namelijk altijd om een patroon en nooit om een voedingsmiddel.

Je vindt in dit boek:

- praktische tips over welke voedingsstoffen je nodig hebt en wat je kunt eten en drinken om voldoende binnen te krijgen (met 'normaal' eten en drinken dat je gewoon in de supermarkt kunt kopen);
- vier weekmenu's, specifiek afgestemd op jouw leeftijd;
- hulp bij je steeds magerder wordende (schoon)ouders;
- tips om dat hardnekkige buikje of die kipfiletjes onder je bovenarmen te verminderen.

Ga voor een lang, gezond en gelukkig leven!
Laura van Hoogstraten is diëtist en werkzaam in een groot revalidatiecentrum en verpleeghuis. Zij werkt veel met ouderen en ze wil hen graag helpen een zo fit en gezond mogelijk leven te laten leiden.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
80
Uitgeverij
Uitgeverij Passie
Eerste editie
31 oktober 2018
Laatste editie
31 oktober 2018
ISBN
9789492847027


Boekinformatie wijzigenReacties op: 50+ Blijf fit, eet gezond!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.