Diggers
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 4 3 0 2 0 1 0
VN:

Diggers

9

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 1 Recensies 4
Thrillers & Spanning   Topics 0
Vijfentwintig duizend euro, om alle restanten van de Eerste Wereldoorlog op een akker in de Westhoek te laten verdwijnen. Natuurlijk weigert archeoloog Arne Overstijns de opdracht. Tot zijn doctoraatsbeurs plots wordt ingetrokken. Samen met twee jeugdvrienden begint hij te graven. Wanneer de vette klei haar geheimen prijsgeeft, komen ook de verborgen agenda's boven. Met elke spadesteek schuiven de morele grenzen op. En dan doen ze de vondst van hun leven. Een verhaal dat graaft in de geschiedenis van Flanders Fields en flirt met de Grote Oorlog, daarbij de hormonenmaffia, een jaloers lief en nog wat andere onfrisse slapende honden wekt, om dan, met een kleine omweg langs Hitler en Stalin, terug te keren naar de essentie: de mens, zijn drijfveren en de onwaarschijnlijke draagwijdte van één stommiteit. Wat begon met een onschuldig lijk uit 1914-1918 eindigt met een dubbele moord.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
01 oktober 2011
Laatste editie
17 oktober 2011
ISBN
9789022326213 , 9789460412028


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Keuze van de redactie

Een krachtig verhaal

door: Mireille van Tilborg 1 like

In het begin van de twintigste eeuw vormde de Vlaamse Westhoek het toneel voor de felste veldslagen van de Eerste Wereldoorlog. De strijd heeft zijn tastbare sporen nagelaten in dit gebied. Boeren en archeologen stuiten heden ten dage nog geregeld op al dan niet ontplofte granaten en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Diggers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken