Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Anna Karenina

Dat Anna Karenina moeiteloos ‘de beste roman ooit’ genoemd kan worden, zullen velen beamen, maar het is vooral ook opvallend tijdloos.

Anna, een mooie, intelligente en lieve vrouw zit gevangen in een huwelijk met de twintig jaar oudere Aleksej Karenin als ze verliefd wordt op de jonge officier graaf Vronski. Wanneer ze haar gezin voor hem verlaat, gaan gevoelens van schuld en schaamte haar leven steeds meer beheersen.
Toon details

Recensies (45)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Anna Karenina het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Anna Karenina

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.