Advertentie

Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Verslavend lekker eten van Brooklyn tot Bali

Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor prominenten, vriendengroepen en ze verzorgen de catering, van feesten tot film- en televisiesets: het populaire kookduo Mas van Putten en Carl Lemette en hun funky kitchen crew. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. Hun filosofie? Eten maken waar mensen naar terug blijven verlangen.

Gerechten die gemaakt worden met weinig ingrediënten, maar regelrecht naar het hart gaan. Gerechten die families en vrienden overal ter wereld samenbrengen. Dat is soul food. Mas en Carl vermengden hun Indische roots met liefde, culinaire reiservaringen door Amerika en Europa en trakteren ons in dit boek onder andere op hun boterzachtste frikadelpan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers en miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het Oosten.

‘Bij de gerechten van Mas en Carl, glimlach je al bij de eerste hap, totdat het zelfs voor in je tenen gaat tintelen en je alleen nog maar meer wilt proeven. Volle, vrolijke en originele smaken die hoofd en lijf vullen met louter plezier!’ Yvette van Boven

‘Mas van Putten en Carl Lemette verbinden met hun talent voor koken de hele wereld aan elkaar. Ik reis graag met hen mee in hun keuken.’ Michiel van Erp

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
23 september 2021
Laatste editie
23 september 2021
ISBN
9789000380145


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken