Advertentie

BBQ-smoker

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Bij het reguliere barbecueën worden gerechten met behulp van een hout- of houtskoolvuur op een lage, constante temperatuur tussen 90 en 120 graden bereid. Met behulp van een smoker kun je het vuur, en dus ook de hitte en temperatuur, nog nauwkeuriger regulieren.
In dit boek met stevig en mooie kaft staat niet alleen informatie over de verschillende soorten smokers en accessoires, maar je vindt er ook tips en trucs voor het beheersen van de temperatuur en een omvangrijk deel met recepten, zodat ook jij als pitmaster spectaculaire BBQ-prestaties kunt leveren. Zie ook onze andere thema's!
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Lantaarn publishers
Eerste editie
02 juni 2021
Laatste editie
07 juni 2021
ISBN
9789463546454


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners



Reacties op: BBQ-smoker

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken