Bevrijd je innerlijke kind
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Bevrijd je innerlijke kind

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Veel mensen zoeken hun hele leven naar de liefde en waardering van hun ouders – maar we kunnen alleen onszelf liefde en waardering geven. Als je jezelf kunt geven wat je nodig hebt en kunt erkennen wat je verlaten innerlijke kind voelt, houd je van jezelf en word je heel. In zijn boek reikt Mike Hellwig manieren aan om een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan.
Hij maakt hierbij gebruik van oefeningen die hij ‘toelatingsverbeelding’ noemt. Deze oefeningen helpen je om de gevoelens van je innerlijke kind toe te laten en als een deel van jezelf te erkennen, zodat het proces van vrede sluiten met wat je tot nu toe van jezelf afwees opgang kan komen. Zo kun je jezelf liefdevol bevrijden van de lasten van je afkomst en leren hoe je zelf de ouder kunt worden die je altijd al wilde hebben.
Mike Hellwig woont in Hamburg en werkt al meer dan twaalf jaar als natuurgenezer, NLP-trainer, hypnotherapeut en systemisch gezinstherapeut.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Vertaald door
Sietske Boonstra
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
Eerste editie
17 februari 2022
Laatste editie
17 februari 2022
ISBN
9789460152122


Boekinformatie wijzigenReacties op: Bevrijd je innerlijke kind

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken