Advertentie
BIG GREEN EGG - Modus Operandi
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

BIG GREEN EGG - The Evergreen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Met zijn 4,6 kilo, 904 pagina’s en 322 recepten is ‘Modus Operandi’ dé must have voor de Big Green Egg liefhebber. Na ‘The Big Green Egg Book’ en ‘Enjoy’ komt Big Green Egg met deze bijbel die de veelzijdigheid van dit unieke buitenkooktoestel onderstreept.Alles in dit boek, van de recepten en de verhalen tot de prachtige beelden; het is één brok inspiratie en je wordt uitgedaagd om tot een nieuwe manier van koken te komen. ‘Modus Operandi’ zet aan om je eigen ‘ik’ in het gerecht te verwerken.

Met de door jou gekozen bereidingstechniek, ingrediënten en gevoel voor smaak wordt elk gerecht uiteindelijk jouw eigen Big Green Egg signature dish. Vereeuwig je favoriete recepten en dierbare herinneringen in het bijbehorende werkboek. Zo ontstaat een naslagwerk waarin jouw smaak is vastgelegd. ‘Modus Operandi’ wordt na verloop van tijd een persoonlijk exemplaar dat je generatie op generatie doorgeeft.
+


Genre
Culinair
Basis kookboeken
Aantal pagina’s
848
Uitgeverij
Komma, Uitgeverij
Eerste editie
26 juni 2020
Laatste editie
17 december 2020
ISBN
9789491525957


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: BIG GREEN EGG - The Evergreen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken