Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De-beeldhouwer-Nieuwe-Revu
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 7 3 4 2 1 1 0
AD:

De beeldhouwer

17

Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 3 Recensies 2
Lijsten 2 Spots 2   Topics 0

Dankzij een afspraak met de Dood wordt de jeugddroom van een jonge beeldhouwer vervuld: hij is in staat om alles wat hij kan bedenken, met zijn blote handen te creëren. Maar nu hij nog maar 200 dagen te leven heeft, kan hij niet beslissen wat hij wil beeldhouwen. In de laatste momenten van zijn leven ontmoet hij de liefde van zijn leven en dat maakt het er voor hem niet echt makkelijker op. Dit is een verhaal over het verlangen dat naar de rand van het redelijke gebracht wordt en ver daaroverheen. Geforceerde, onhandige danspasjes van een prille liefde tegen het decor van een schitterend in beeld gebracht aards portret van de grootste stad ter wereld. Het gaat over de kleine, warme, menselijke momenten van het dagelijks leven... en de grote deinende krachten die net onder het oppervlak verscholen liggen.

Scott McCloud is de auteur van onder meer Understanding Comics en Making Comics. Met De beeldhouwer maakt hij een geslaagde switch naar adembenemende, grappige en onvergetelijke fictie.

+


Genre
Stripboeken
Strips algemeen
Aantal pagina’s
496
Uitgeverij
Scratch Books
Eerste editie
04 maart 2015
Laatste editie
04 maart 2015
ISBN
9789492117120 , 9789492117137


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Koen Driessens Hebban Recensent

Theorie in de praktijk

door: Koen Driessens 2 likes

Wanneer de striptheoreticus Scott McCloud – auteur van hét beeldverhaalreferentiewerk Understanding Comics en docent visuele communicatie – zich na twintig jaar nog eens aan fictie waagt, zijn de verwachtingen hooggespannen. De spanning bij lezers om het resultaat en de vele jaren volgehouden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De beeldhouwer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken