Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 2 2 0 1 0

De beste reisverhalen

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Van Abu Dhabi tot Colombia en van Lapland tot Frans-Polynesië: de journalisten die voor National Geographic Traveler op reis gaan komen altijd thuis met de mooiste verhalen. Hun persoonlijke ervaringen, observaties en ontmoetingen geven een kleurrijk beeld van de talloze bestemmingen die zij bezoeken voor het grootste reismagazine van Nederland. Ze gaan op ontdekking buiten de gebaande paden en beleven avonturen die maar voor weinigen zijn weggelegd.

Met oog voor detail en aandacht voor plaatselijke tradities dompelen de schrijvers van National Geographic Traveler zich onder in de cultuur en natuur van bekende en minder bekende plekken. Of het nu gaat om paradijselijke eilanden en klassieke steden, of culinaire hotspots en uitgestrekte natuurgebieden: als die ontdekking maar wordt gedaan.

Dit boek bevat een selectie uit de beste reisverhalen van de afgelopen jaren. Wie ze leest, zal hopelijk geïnspireerd raken zelf op ontdekkingsreis te gaan.
+


Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 januari 2016
ISBN
9789059566774


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De beste reisverhalen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken