De Jasmijnvilla
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De Jasmijnvilla

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Heerlijke familiesaga aan de Italiaanse kust, voor lezers van Santa Montefiore en Nicky Pellegrino.
Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.
Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?
Lezersreacties:
‘Wat een mooi en emotioneel verhaal! De karakters zijn prachtig uitgewerkt, ik kon met iedereen meeleven. Ik had het gevoel dat ik met Giulia de olijfgaard van haar grootvader aan het verkennen was.’ *****
‘Deze roman is zo wonderschoon geschreven dat ik meteen in de auto zou willen stappen om deze bijzondere plek zelf te ervaren. Ik kijk erg uit naar het tweede deel!’ *****
‘Je ruikt de geuren van olijven en jasmijn. Een prachtig, spannend en ontroerend verhaal, dat een waar genoegen is om te lezen.’ *****?????
 
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
09 februari 2022
Laatste editie
09 februari 2022
ISBN
9789402709476 , 9789402764390


Boekinformatie wijzigenReacties op: De Jasmijnvilla

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken