Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De klapwaakster of hoe de dansplaag begon
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 6 3 0 2 0 1 0

De klapwaakster

12

Rank 373 Gelezen 12 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 15 Favoriet 1 Recensies 7
Literatuur & Romans   Topics 0

Een jonge vrouw oefent met haar houten klepper invloed uit op de fragiele scheidslijn tussen leven en dood. Is dit een gave of een vloek? Haar avontuurlijke reis voert door een lang vervlogen wereld met donkere randfiguren, onruststokers en oude pijn. Een ontmoeting met een zwakbegaafde jongen ontketent een kettingreactie waardoor zeer opmerkelijke gebeurtenissen plaatsvinden.

*

De klapwaakster of hoe de dansplaag begon is een wonderlijke, op historische feiten gebaseerde roman over de rauwe randen van de laatmiddeleeuwse samenleving, waarin bijgeloof en magisch denken een duistere rol speelden. Zo ook in de 16e eeuw, toen een mysterieuze, besmettelijke epidemie ontstond die het volk maandenlang in zijn greep hield: de dansplaag.

+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Aantal pagina’s
298
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
20 januari 2023
Laatste editie
20 januari 2023
ISBN
9789464640687


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De klapwaakster

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.