Advertentie

De Legende van Toran - Onder Nieuwe Vlaggen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Kanonnen, musketten en vijandige soldaten vormden een jaar lang het straatbeeld op Toran. Met een uitputtende strijd slaagden de zes hertogdommen erin om de macht weer in eigen handen te krijgen.

Nu de rust is wedergekeerd op het magische eiland Toran, wordt pas echt merkbaar wat voor een schade het land heeft geleden. Het dodental is hoog en vrijwel iedere inwoner rouwt om het verlies van een dierbare. Tal van huizen en publieke gebouwen zijn geruïneerd. Naast de economische malaise heeft een epidemie zich weten te manifesteren in Dalby en alsof het niet al erg genoeg is heerst er een schaarste aan voedsel. Het vredesverbond tussen de zes hertogen is afgelopen en dus regeren de hertogen weer op eigen kracht.

Het is aan Brandon om leiderschap te tonen en het zwaar getroffen Dalby staande te houden in deze moeilijke tijden. Zal hij de druk aan kunnen en een betere toekomst kunnen bieden aan de inwoners van Dalby? Vind het uit in het vervolg van de legende, Onder Nieuwe Vlaggen.
Genre
Fantasy & SF
Aantal pagina’s
332
Uitgeverij
Uitgeverij Emerald
ISBN
9789082275940
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic